bizz-vlaanderen

Pic 1

welkom

Phone: +32497/50.21.23
Mail: info@bizz-vlaanderen.be
www.bizz-vlaanderen.be

meer

english
français

BizzOffice

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Er is een hemelsbreed verschil tussen de noden en mogelijkheden van een klein bedrijf, een groei-KMO en een bedrijf met structuren in het buitenland. Dit geldt ook voor de IT-ondersteuning.

Toch wordt de softwaremarkt overspoeld met standaard softwarepakketten die kant en klare oplossingen beloven voor de "volledige" organisatie van uw bedrijf of organisatie. Pakketten die op het eerste zicht goedkoop lijken maar waarvan de kostprijs inzake opleiding en service behoorlijk kunnen oplopen. En misschien komt u vandaag toe met 5 licenties maar wat als u doorgroeit naar 50 gebruikers.

Bizz-Vlaanderen is specialist in het ontwikkelen van software op maat voor zelfstandigen en KMO's en overheidsinstellingen met elke een eigen bedrijfscultuur en organisatie.

We ontwikkelen toepassingen voor een efficiënte, eenvoudige en kostbewuste organisatie van uw bedrijf of (diensten)organisatie. Bizz-Vlaanderen ontwikkelt de software zelf in België, installeert deze in uw organisatie, integreert de programma's in uw bestaande IT-infrastructuur en begeleidt uw medewerkers bij het gebruik van de toepassingen.

Onze toepassingen houden rekening met de toekomst van uw organisatie: ze zijn modulair, voorzien on distance access, wireless, web-based, mobiel,... Ze kunnen meegroeien met uw bedrijf.


wat doen we voor uw kantoor
wat doen we voor overheden
@YourService
BizzLink
onze projecten