bizz-vlaanderen

Pic 1

welkom

Phone: +32497/50.21.23
Mail: info@bizz-vlaanderen.be
www.bizz-vlaanderen.be

meer

english
français

voor wie zijn de m-worker series

M-Worker is een werkinstrument voor ieder bedrijf dat werkt met "nomadische" werknemers: chauffeurs, verkoopsteams, technische ploegen, werfploegen,... Of u nu 5 mensen heeft die bestellingen ter plaatse leveren of 50 technische ploegen die overal te lande werken uitvoeren, M-Worker zal al gauw een onmisbaar werkinstrument blijken om uw buitendiensten beter te organiseren en in te zetten.

De prijs zal overigens het verschil niet maken... u betaalt een zeer aantrekkelijk abonnement all-in per voertuig of werknemer die u wil opvolgen. Dit abonnement omvat het gebruik van de software, de communicatie, de hosting en de dienstverlening.

M-Worker is verkrijgbaar als een basistoepassing voor de track & tracing van uw voertuigen (M-Worker Fleet). Het instrument kan ook op maat van uw bedrijf worden ontwikkeld en volledig geïntegreerd in uw bestaande bedrijfssoftware (M-Worker Global).

Ook overheden kunnen de De M-Worker Series nuttig gebruiken, zeker in organisaties waar een sterke integratie van de werking van centrale diensten en buitendiensten een toegevoegde waarde in tijd en geld kan betekenen voor de organisatie, zoals bijvoorbeeld voor:

- afvalverzameling en -verwerking,
- controlediensten (sociaal, stedenbouwkundig, milieu),
- waterbeheer en -zuivering,
- politie, brandweer en civiele bescherming,
- monitoring "on distance" van gebouwen en sites.

hoeveel kost dit
M-Worker Fleet
M-Worker Global
onze projecten