bizz-vlaanderen

Pic 1

welkom

Phone: +32497/50.21.23
Mail: info@bizz-vlaanderen.be
www.bizz-vlaanderen.be

meer

english
français

wat doen we

Bizz-Vlaanderen biedt tal van producten en diensten aan:

BizzOffice: onze toepassingen voor een efficiënte, en kostbewuste organisatie van uw kantoor, bedrijf of instelling. We ontwikkelen software, installeren deze, integreren ze in uw bestaande IT-omgeving en begeleiden uw medewerkers bij het gebruik ervan. Onze toepassingen zijn modulair en kunnen groeien met uw organisatie.

BizzMobile: samen met onze mobile software partner BizzDev ontwikkelen we toepassingen ter ondersteuning van uw mobiele werknemers. Van eenvoudige track & tracing systemen tot de volledige integratie van uw activiteiten "in the field" in uw centrale CRM, ERP,...

BizzWeb: We helpen u het internet te gebruiken als een snel en eenvoudig instrument ter ondersteuning van uw organisatie, uw verkoop, uw mobiele medewerkers,... We verzekeren het hele spectrum aan webdiensten, zowel voor de meest eenvoudige websites als voor complexe web- en PDA-platformen ter ondersteuning van uw interne en externe communicatie.

BizzGov: met behulp van een, aan de overheden en dienstenorganisaties aangepaste en unieke methodologie, helpt Bizz-Vlaanderen u uw informatiseringsprojecten - van analyse tot uitvoering - in goede en efficiënte banen leiden.

BizzSport : Bizz-Vlaanderen is de IT-specialist bij uitstek voor de sportwereld. We ontwikkelen onder meer handige programma's voor de ondersteuning van sportclubs en sportfederaties en toepassingen ter ondersteuning van de sportieve, medische en organisatorische begeleiding van (top-)sporters en teams.


wie zijn we
hoe werken we
voor wie werken we
waar kan u ons vinden
onze projecten