bizz-vlaanderen

Pic 1

welkom

Phone: +32497/50.21.23
Mail: info@bizz-vlaanderen.be
www.bizz-vlaanderen.be

plus

english
français

wat doen we voor uw kantoor

Bizz-Vlaanderen ontwikkelt toepassingen die u heel concreet helpen bij de organisatie van uw werkzaamheden. We zoeken de juiste oplossing voor het juiste probleem, ontwikkelen de toepassing, integreren deze in uw bestaande software en garanderen dat de toepassing perfect blijft werken en op punt wordt gehouden.

Enkele voorbeelden:

- Met BizzAdmin kan u op ieder ogenblik online uw offertes maken, bestellingen optekenen en bevestigen, de uitvoering ervan plannen en toewijzen, deze opvolgen en controleren en tenslotte alle nodige informatie doorzenden naar uw facturatie. De toepassing wordt geïntegreerd met uw bestaande databases van klanten en ressources. Ze bestaat in een basisversie maar kan ook snel en dus goedkoop aangepast worden aan de specifieke activiteiten van uw bedrijf.

- Met BizzSales kunnen uw mobiele commerciële medewerkers hun agenda´s en klantendossiers raadplegen (via PC op PDA), verkoopsorders doorgeven, de uitvoering van bestellingen raadplegen,... Ze worden online en onmiddellijk op de hoogte gebracht van nieuwe contacten en gewenste interventies of mogelijke problemen bij de uitvoering.

- Doet u regelmatig beroep op externe medewerkers of experten om uw opdrachten uit te voeren dan is BizzTeam het aangewezen instrument om de werkzaamheden te coördineren en op te volgen, deadlines te respecteren en onderling te communiceren met een minimum aan kosten en tijd. Bizz-Team helpt u ook bij de administratie van en controle op de inzet van alle medewerkers en de interne facturatie.

De meeste toepassingen worden ontwikkeld in ASP.NET en zijn dus beveiligd online toegankelijk voor alle gebruikers. Hierdoor zal uw bedrijf ook voorbereid zijn op een mobiele toekomst.


wat doen we voor overheden
@YourService
BizzLink
onze projecten