bizz-vlaanderen

Pic 1

welkom

Phone: +32497/50.21.23
Mail: info@bizz-vlaanderen.be
www.bizz-vlaanderen.be

meer

english
français

wat kan u doen met uw website

Wat kan u vandaag allemaal doen met uw site? Het antwoord is eenvoudig: in feite zo goed als alles wat u zich maar kan inbeelden.

De vragen die wij stellen bij het bedenken van uw internetstrategie zijn de volgende: wie wil u bereiken met uw site en wat wil u bereiken? Het heeft immers geen zin om een website vol te stoppen met leuke gadgets die niemand van uw doelpubliek ook echt zal gebruiken. Een website moet eenvoudig en doelgericht blijven zoniet herkent de bezoeker door het virtuele bos de bomen niet meer.

Er is een hemelsbreed verschil tussen een site waarmee u uw verkoop wil opdrijven, een site die u als werkinstrument gebruikt om met uw medewerkers en/of klanten te communiceren of een site die een groep mensen rond een bepaalde instelling verenigt. Websites kunnen bovendien permanent zijn of project- of actiegebonden.

Vooraleer aan de slag te gaan neemt Bizz-Vlaanderen uitgebreid de tijd om, samen met u en uw communicatieadviseurs uit te vissen wat het antwoord is op deze vragen. "Hoe" we dan een en ander kunnen bereiken, da's ons vak.

Bizz-Vlaanderen heeft bovendien alle competenties in huis om uw site te integreren in andere nuttige bedrijfssoftware en gegevensbestanden. Hierdoor wordt het updaten van informatie op uw website kinderspel. En kan u bijvoorbeeld voorkomen dat de verkoopprijzen van 2007 pas eind 2009 worden aangepast.

WWW en PDA
ook voor overheden
onze projecten