bizz-vlaanderen

Pic 1

welkom

Phone: +32497/50.21.23
Mail: info@bizz-vlaanderen.be
www.bizz-vlaanderen.be

meer

english
français

BizzWeb

Steeds meer mensen en bedrijven gebruiken het internet bij het zoeken naar aanbieders van producten en diensten. Bedrijven die een goede internetstrategie ontwikkelen zien hun omzet vaak spectaculair toenemen. De investeringen worden binnen de kortste keren terugverdiend.

Websites van bedrijven en overheden kunnen zoveel meer zijn dan een virtuele versie van een publiciteitsbrochure of informatiefolder. Alle mogelijkheden zijn voorhanden - en steeds meer betaalbaar ! - om van uw internetsite een echt werkinstrument te maken om de contacten met uw bedrijf of instelling vlot en wervend te laten verlopen.

Zo kan u bijvoorbeeld:

- uw producten en diensten aantrekkelijk en informatief voorstellen en permanent zelf actualiseren,
- automatische offertes genereren,
- data laten vastleggen voor afspraken en bezoeken,
- uw bestaande klanten toegang geven tot hun dossiers en bestellingen,
- betalingen laten uitvoeren,
- via uw website communiceren met uw medewerkers,
- telewerk organiseren,
- administratieve documenten en aanvragen via het web laten invullen.

En dit zijn nog maar enkele van de meest klassieke toepassingen. Bizz-Vlaanderen denkt met u mee om uw communicatiestrategie via het web efficiënt en creatief in te vullen. We leveren het volledige spectrum aan webdiensten aan: concept, ontwerp, uitvoering, hosting en onderhoud. We kunnen dit realiseren voor de meest eenvoudige websites tot volledig geïntegreerde web- en PDA-platformen ten behoeve van uw externe en interne communicatie en uw organisatie.

wat kan u doen met uw website
WWW en PDA
ook voor overheden
onze projecten