bizz-vlaanderen

Pic 1

welkom

Phone: +32497/50.21.23
Mail: info@bizz-vlaanderen.be
www.bizz-vlaanderen.be

meer

english
français

www en pda

De tijd dat surfen op het internet enkel gebeurde via een PC, Mac of laptop is al lang voorbij. PDA en smartphones maken het leven van al diegenen die veel onderweg zijn een stuk eenvoudiger. Vandaag kan u, met eenzelfde inspanning, zowel de zittende als de mobiele surfers bereiken.

Bovendien kan u van het PDA-platform van uw website gebruik maken om bijkomende nuttige informatie aan te bieden zoals wegbeschrijvingen, routeplannen, helpdeskfuncties,...

Gecombineerde web- en PDA-platformen zijn bovendien bijzonder gemakkelijke en goedkope communicatiemiddelen om met uw werknemers "in the field" in contact te treden en hen de nodige informatie te bezorgen om hun job bij klanten of andere relaties perfect uit te voeren. U kan uw mensen in real time opdrachten toewijzen, hun activiteiten volgen en hun berichten aan de hoofdzetel onmiddellijk verwerken.

Bizz-Vlaanderen kan de juiste combinatie tussen uw websites en mobiele devices realiseren. We zorgen ervoor dat u mee bent met de huidige (en toekomstige) communicatierevoluties.

wat kan u doen met uw website
ook voor overheden
onze projecten